Outdoor Leisure Huonekalut

- Apr 06, 2018-

Vapaa-ajan ulkoilu

Ulkona olevat vapaa-ajan huonekalut ja tarvikkeet ovat tyypillisiä vientiin suuntautuneita teollisuudenaloja kaupungissa. Linhai on Kiinassa suurin vapaa-ajan tuotteita valmistava klusteri. Sen tuotteita myydään yli 120 maassa ja alueilla, joista yli 90 prosenttia viedään kehittyneisiin maihin, kuten Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin.

Äskettäin toimittaja oppi haastattelusta, että vaikka kaupungin ulkona toimivat vapaa-ajan huonekalut ja tarvikkeet ovat edelleen pääasiassa vientimaailmaa, kotimaisen vapaa-ajan kulttuurin nousu, loma-alan kehittäminen, kuten aamiais- ja maalaistalo, ulkokalusteet ja -varusteet kansalaisten vapaa-ajalla. Yhä tärkeämmällä toiminnallaan kaupungin ulospäin suuntautuvat ulkouima-ajan kalusteet ja tarvikkeet ovat vähitellen päässeet liiketoimintamahdollisuuksiin kotimaisen "kakun" markkinoilla.

Vapaa-ajan vapaa-ajan elämästä on tullut yhä kaupunkien elämäntapa. Kiinteistökehittäjät ovat viime vuosina korostaneet kaupunkiarkkitehtuuria tai terasseja ja puutarhoja, mikä on myös vaikuttanut ulkokalusteiden valtavaan kysyntään. Uusien koteiden remontoimisessa monet kansalaiset myös lisää parvekkeelle vapaa-ajan elementtejä, järjestävät kukkapenkit parvekkeelle, laittavat teepöydän, laittavat keinutuoliin.

"Viimeisten kahden tai kolmen vuoden aikana kotimarkkinat ovat kasvaneet nopeammin, kuten korit ja rottinki tuolit voidaan sijoittaa parvekkeille. Luhain Taide- ja käsityömyynnin päällikkö, Linhai City, Mr. Zhu esitteli "Pihan rypäleen rypäleen rypäleenpurkki. Myös tämä suosittu kuluttajaryhmä on maaseudun talon käyttäjä, jolla on piha tai piha kotona. Tarjoamme myös räätälöityjä palveluja joka perustuu pihan kokoon. " 4.jpg