Korkealaatuinen lasten pöytä

- Apr 12, 2018-

Laadukas lasten pöytä

Hangzhou, maaliskuu 16, 2018 - Vuonna 315 Hangzhou Hutong Science & Technology Co, Ltd sai nimekseen "National Quality Leader oppimisen Taulukko Teollisuus" myöntämä China Quality Inspection Association vuonna 2018. Sen käyttöönoton jälkeen , se on keskittynyt laatuun ja on hyvä tuote, joka voi olla kuluttajien testi.

Laatu ja palvelu: Lasten vastuun ja tehtävän suojelu

Laatu kuvastaa yrityksen kokonaisvaltaista vahvuutta ja heijastaa yritysten ja toimialojen keskeistä kilpailukykyä. Tuotteen laatu on yhteiskunnan keskeinen yhteiskunnallinen vastuu. Palvelun laatu on tuotteen laadun jatke. Tuotteen ja palvelun laadun turvaaminen on keskeinen tekijä turvallisuustuotannossa ja kuluttajien luottamuksessa, ja se on myös tärkeä takaa yrityksen kehittämiselle.

Korkeatasoiset pöydät ja tuolit · Valitsen sairaanhoitajat

Vuonna 2008 sairaanhoitajat otti johtoaseman käynnistääkseen helppokäyttöiset, kallistettavat ja toimivat monitoimiset terveystutkimuspöydät ja -tuolit Kiinassa. Ergonominen muotoilukonsepti oli täysin integroitu työpöydille ja tuoleille ongelman ratkaisemiseksi, jonka mukaan lasten korkeus muuttui jatkuvasti ja korkeus pysyi vakiona. ristiriita. Viimeisten kymmenen vuoden aikana tuotteita on jatkuvasti optimoitu ja uusittu, ja lupaa hakeneiden patenttien määrä on noussut 69: een. enemmän on myönnetty "Kiina (lasten tuotteet) johtava brändi", "Kiina (oppimispöytä) innovatiivinen brändi", "laatu kansallisen tutkimuksen taulukko teollisuuden johtavia yrityksiä," high-tech-yritysten "ja" 2017 Zhejiang Province huonekaluteollisuus laatu ja standardit huomio palkinnon neljän tähden yritys "ja monet muut kunniamaininnat.

Koulupöydän toimiala johtaa teollisuutta kymmenen vuoden ajan. Sairaanhoitajat kattavat yli 300 kaupunkia eri puolilla maata ja 1200+ myymälää.

Nykyään sairaanhoitajan terveystietoiset pöydät ja tuolit avaavat yli 1 200 erikoismyymälää yli 300 kaupungissa koko maassa, ja myymälöiden kokonaismäärä ja kannattavuus johtavat teollisuuteen. Vuonna 2018 Tongtong vahvisti tiukasti jokaisen kouluikäisen lapsen, jonka alkuperäinen tarkoitus ja tehtävä oli pöydän ja tuolin asentaminen. Sen tavoitteena on olla maailman paras tutkimus pöytä ja tuoli, noudattaa kansainvälisiä laatustandardeja ja toteuttaa tiukat laatuvaatimukset tarjonnasta. Yritysten valinta, raaka-aineiden hyväksyntä, tuotantoprosessin tarkastus, myynnin jälkeinen huolto ja täydellinen laatujärjestelmä tuotteiden laadun takaamiseksi.

Laadunjohto, laadukas lastenhoito

Hyvä laatu heittää hyvän tuotemerkin. Tällä kertaa sairaanhoitaja lapsi voitti otsikon "Kansallinen johtaja oppimispöytäteollisuuden laadussa". Se ei ole pelkästään Shendian kunniaksi vaan myös yhteiskunnan lastenhoitoteknologian vastuu. Se on myös Kiinan laadunvalvontayhdistys ja Valtaosa kuluttajista luottaa ja tukee lastenhoitotekniikkaa. Yhtiö jatkaa tuotteiden tutkimus-, kehitys- ja innovaatioinvestointien lisäämistä, luo turvallisempia, vihreämpiä, terveellisempää opintopöytiä ja tuoleja niin, että jokaisella kouluikäisellä lapsella on joukko terveitä opintopöytiä ja tuoleja. Tämä on toiveemme, meidän on oltava tehtävä.

6.jpg