Lapsiystävällinen lastenlasta

- Apr 09, 2018-

Lapsiystävällinen pöytä lapsille

Lapset pitäisi olla ympäristön päälliköitä. Monissa päiväkodeissa on kuitenkin ilmiö, että pikkulapset eivät näe materiaaleja, tai monia opettajien teoksia, vain vähän lasten teoksia, monia koristeita, vähemmän koulutusta, enemmän itsenäisyyttä, vähemmän yhteyttä ja monia tuloksia. Vähemmät, enemmän materiaaleja, vähemmän kerroksia, staattisia, vähemmän dynaamisia ja muita asioita. Monet opettajat luovat usein uusia ympäristöhaasteita, huolehtivat ympäristön koristelusta, huolehtivat nuorista lapsista, jotka eivät kiinnitä huomiota tai eivät pidä, ja huonosti muuttuvan ja hyvän ympäristön luomiseen ...

Pieni luokka korostaa todellista kontekstia

Kolmiulotteinen seinäympäristö - yritämme orgaanisesti yhdistää seinäkoristeet maanpinnalla, pöytiä ja tuoleja pelin eloonjäämiseksi. Esimerkiksi Happy Catering -teemapelissä opettaja yhdistää seinät interaktiiviset pelit ruuveilla, kiinnikkeillä jne. Ja maajulkaisupeleistä, käyttää pöytää poraamiseen ja kiipeilyyn, käyttää tuoleja tasapainottamaan puuta, käyttää renkaita käyttämään hyppää, ja sitten poimi hedelmää. Palatessaan viihtyisään taloon muodostuu kattava kolmiulotteinen urheilupelialue, joka yhdistää suuret lihakset, pienet lihasliikkeet ja kognitiiviset kyvyt. Lapset ovat hauskoja ja monet opetukselliset tavoitteet tunkeutuvat luonnollisesti.

Keskiluokka korostaa käyttökokemusta

Keskikouluikäisten lasten elämänkokemukset vähitellen rikastuvat, he haluavat esittää kysymyksiä ja he haluavat nähdä asioita käyttökokemuksen kautta saadakseen intuitiivisen kokemuksen. Keskiluokkaisten lasten ajattelutavan konkreettisessa mielessä kognitio riippuu vuorovaikutuksesta ja käsityksestä todellisilla materiaaleilla, ja koulutustoimet voivat korostaa kokemusta.

Kysymysongelman ympärillä opettajien tuella lapset voivat olla vuorovaikutuksessa aktiivisesti monien aktiivisuusmateriaalien kanssa.

Big class korostaa yhteistyötä ja tiedustelua

Suurissa luokissa olevat lapset haluavat tehdä yhteistyötä ja ovat valmiita tutkimaan. Opettajat voivat tukea lasten ryhmäsuunnittelua, alueellista rekrytointia, jatkuvaa havainnointia ja tallentamista ongelmaverkoston ympärille sekä saavuttaa aktiivinen, jatkuva ja yhteinen tutkimuskäyttäytyminen, joka täyttää lasten uteliaisuuden ja tutkimuksen halu. Opettajat voivat korostaa yhteistyöhakuista tutkintoa. Esimerkiksi lehtien teemassa luotiin etsintäympäristö "kuinka säilyttää tuoreet lehdet". Seinä on pikkulasten etsintätieto. Nurkan takana on kokeellinen kenttä. Nuori lapsi kirjaa kokeelliset prosessit ja kokeelliset tulokset ja erittelee johtopäätökset.

Opettajien on kiinnitettävä huomiota ohjaukseen ja yhteistyöhön peliympäristössä ja yritettävä yhdistää luokkahuoneen teemoja ja lasten etuja kehittämään luokkapohjaista yhteistyöhenkistä pelihuonetta. Esimerkiksi Kikin studiossa Kiki on pelihuoneen päähenkilö; pieni puuntyöstö talo on poikien pelin tärkein asema; haaran luova huone houkuttelee monia luovia ja luovia lapsia viipymään; putken teemahalli, lapset Käytämme kokeilevia luova pelejä eri pituuksilla, paksuuksilla ja kovilla ja pehmeillä putkilla varustetuista putkista tunnistamaan eri putkien ominaisuudet ja käyttötarkoitukset. 1.jpg