Historiamme

DN Furniture perustettiin vuonna 1999. DN-tuotteet ovat yhdistelmä tuotuja ja kiinalaisia komponentteja varmistaaksemme, että pysymme tekniikan kärjessä kilpailukykyiseen hintaan.

Tehtaamme

DN on erikoistunut ulkokalusteiden, kuten piknikpöytien ja -tuolien, puutarhapöydien ja -tuolien, lastenpöydien ja -tuolien, jne. Valmistukseen. Kaikki tuotteet valmistetaan 100-prosenttisesti DN: ssä, markkinatutkimuksesta, idean luomisesta, suunnittelun hienosäätöstä, työkaluvaiheista tuotantoon saakka. lopputuotteista. Yli 90% myynnistä tulee merentakaisilta markkinoilta, kuten Japanista, Euroopasta, Yhdysvalloista, Lähi-idästä, Etelä-Afrikasta, Etelä-Amerikasta, Intiasta ja niin edelleen.

DN keskittyy aina laatuun, ja sen laatu on tunnustettu kansainvälisesti. DN on sitoutunut jatkuvaan tuotantoon ja laadun parantamiseen vastatakseen asiakkaiden vaatimuksiin suunnittelusta, laadusta ja hinnoittelusta. DN noudattaa myös tiukkoja hankintadirektiivejä standardien varmistamiseksi työolojen, turvallisuuden ja terveyden suojelemisen aloilla.

Tuotteemme

Tuotteemme sisältävät seuraavat:

1.Pöytä ja tuolit ulkona
2.Taitettava pöytä ja tuolit
3.Lasten pöytä ja tuolit
4.Piknik-pöytä ja tuolit
5.Säilytyslaatikko
6.Parasol-emäs
7.Paletti

Tuotesovellus

Suurinta osaa tuotteistamme voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloihin. Jos lähdet leirille tai piknikille, pöytä ja tuolit voivat olla paras valinta. Kevyt, helppo taittaa ja voidaan laittaa tavaratilaan. Jos käytät tuotetta kotona, se on täydellinen pieneen huoneistoon, mikä säästää tilaa.

Todistuksemme

未命名_副本_副本

Olemme aina sitä mieltä, että yrityksemme menestys liittyy suoraan tarjoamiemme tuotteiden laatuun. Ne täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset, kuten standardissa ISO9001: 2008, BSCI-ohjeissa ja tiukassa laadunvalvontajärjestelmässämme määrätään.

ISO 2020 中文.jpgISO- DN.jpg

11(001).jpg

Tuotantolaitteet

Meillä on kolme pääteknologiaa:

-muovinen injektio

-blo w muovaus

-injektio

Koneen kokonaismäärä on noin 80 kpl.

Lisäksi meillä on oma QC-laboratorio, ja teemme testauksen ennen tuotteiden lounastamista markkinoille.

Tuotantomarkkinat

Päämarkkinamme ovat merentakaisten markkinat. Kunkin alueen prosenttiosuus on noin:
Aasia: 35%
Eurooppa: 35%
Australia: 10%
Afrikka: 10%
Muut: 10%

Miksi valita meidät

Olemme intohimoisia työhömme. Menestys on menestys. Haluamme yrityksesi menestyvän ja kukoistaa ja tavoitteemme on auttaa sinua viemään yrityksesi seuraavalle tasolle. on ehdottoman välttämätöntä, että yleinen muotoilu suunnitellaan asianmukaisesti ja esitetään ammattimaisesti edustamaan sinua parhaiten.

Päätarkoituksenamme on auttaa sinua saavuttamaan organisaatiollesi asettamat tavoitteet, jotta se jatkaa tehtävääsi. Tarpeidesi kehittyessä autamme mielellämme arvioimaan näitä tarpeita ja tarjoamaan palveluita myös näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yli 19 vuoden ajan olemme olleet uppoutuneet suunnittelu- ja tuotekehitysalaan. Viime vuosien aikana olemme luoneet yli 100 tuotetta ja opimme ja kasvamme jatkuvasti taitojamme. Teknologian muutokset. Meidän tehtävämme on pysyä sen päällä. Haluamme jakaa kykymme ja intohimomme siihen, mitä teemme maailman kanssa.